KFUM og KFUK i Roskilde

  KFUM og KFUK i Roskilde er en lokalforening der hovedsagligt holder til i Blågårdsstræde 17, 4000 Roskilde.

   

   

  Foreningen har et aktivt familieliv med bl.a. en månedlig familieklub men også et aktivt ungeliv med foreningens Ten Sing gruppe, derudover afholdes der K-FEST ca. hver anden måned, for 4.-6. klasse. 

  Vores mål som forening er at være et åbent rum der altid er under udvikling og hvor alle kan komme og være med. Et mødested der opfordrer til samvær på tværs af foreninger, men som også bærer på traditioner, som f.eks. det kristne værdigrundlag, samt bygningernes historie og udvikling. Samtidig søger vi nyt, og ønsker at være en forening der samler mennesker og skaber et fællesskab, med KFUM og KFUK i Danmark som fundament. 

  Vi er en forening der gerne vil kunne se langsigtet, på tværs af de næste mange bestyrelsessammensætninger og medlemmer, nye som gamle, og skabe et indbydende og åbent rum hvor vi sammen kan bidrage til og være en del af et stærkt fællesskab med de kristne værdier som grobund. 

  "KFUM og KFUK’s formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv."
  -Formål vedtaget ved landsmødet 2016

   

  love_for_kfum_og_kfuk_i_roskilde_forslag_2020-1-pdfKFUM og KFUK Roskildes vedtægter 

  Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk