Kære børn og forældre. 
Vi synes Roskildes børn mangler et sted, hvor de i hyggelige og trygge rammer kan feste sammen. KFUM og KFUK starter derfor et børnedisko op, hvor der er musik, leg, sjov og dans.
 
Vi kalder det K-FEST!
Vi holder fest for alle børn i Roskilde der går i 3.-6. klasse ca. hver anden måned. Der er musik, dans og forskellige aktiviteter, når vi åbner dørene. Vi har en bar med bland-selv slik og sodavands drinks, fordi vi ønsker at skabe et trygt festmiljø uden alkohol og røg.

Festen styres af unge frivillige i 20’erne med opbakning fra andre voksne i foreningen. De unge vil sørge for at underholde og tage hånd om børnene og de voksne hjælper til med de lidt mere praktiske opgaver, og er også tilstede under selve festen.

Til K-FEST er der altid plads til en til, så tilmelding er ikke nødvendig. Festen begynder kl. 19 og slutter kl. 21, men man kan komme og gå som det passer én.

Kontakt

K-FEST styres af en lille gruppe unge mennesker mellem 20 og 25 - men en masse andre frivillige hjælper også til - unge som gamle. Vi kan kontaktes på følgende måder

Skriv til os på Facebook, eller kontakt os på vores mail: k-fest@kfum-kfuk.dk

Tjek ind hjemmefra

Ved at udfylde nedenstående spørgeskema kan du "tjekke ind hjemmefra". Så undgår vi den kedelige kø i døren, og navneskiltet er allerede klar når deltageren kommer!