Bliv medlem

Velkommen som medlem i KFUM og KFUK. Som medlem bliver du en del af vores fællesskab, hvor du kan deltage i aktiviteter lokalt, komme med på festivaler og lejre nationalt og indgå i vores globale fællesskaber som del af YMCA og YWCA.

Gå direkte til indmeldelse her

I KFUM og KFUK bliver du en del af:

  • Et lokalt miljø med spændende tilbud.
  • Store sus på kurser, lejre, festivaler mv. – som du kan deltage i til medlemspris.
  • Verdens største ungdomsbevægelse (YMCA/YWCA) med unikke muligheder for store, globale oplevelser.
  • Et trygt fællesskab, hvor du kan udvikle dig som menneske.
  • En stærk tradition for frivilligt engagement, hvor vi sammen gør en forskel for andre og hinanden.

Du modtager også et medlemsblad fire gange om året.

Indmeldelse og pris 

Ved betaling af medlemskontingentet har du betalt for medlemskab af KFUM og KFUK i det indeværende år. Året efter vil du modtage en ny opkrævning for det nye år, som du betaler, hvis du ønsker at forny dit medlemskab.

Hvis du er under 30 år, kan du vælge eventmedlemskab. Prisen for dette er 125 kr. i alle KFUM og KFUK's foreninger. Prisen for et almindeligt medlemskab kan variere fra forening til forening, da kontingentet fastsættes lokalt. Når du indmelder dig her på siden og vælger en forening, kan du se denne forenings kontingentsats for din aldersgruppe. 

Som eventmedlem er du fuldgyldigt medlem af KFUM og KFUK i det indeværende år. Næste år vil du modtage en ny opkrævning af medlemskontingent. Hvis du til den tid ikke længere ønsker at være medlem af KFUM og KFUK, lader du blot være med at betale opkrævningen, og vi vil automatisk udmelde dig af foreningen.

Når du bliver medlem af en forening i KFUM og KFUK bliver du samtidig også medlem af landsorganisationen KFUM og KFUK i Danmark.

Gå direkte til indmeldelse her